Welkom.

Via via bereikte mij het bericht dat er veel wordt geklaagt over het niet actueel zijn van de website. Helaas is mij, als webbeheerder, dat ook bekend.
Echter kunnen de mensen van AOD daar helemaal niets aan doen, daar ze de site NIET kunnen aanpassen.
Nu heb ik een verzoek aan hen die willen klagen, dat je er over wil klagen, prima, maar doe dat dan bij mij, NIET bij de mensen van AOD, die er niets aan kunnen doen dat hun site niet actueel is.
Het is voor hen net zo vervelend als voor jullie, en dat maak jullie geklaag er over nog minder leuk. Ze doen hun best om voor jullie de dagen te organiseren, en als dank krijgen ze geklaag terug, omdat buiten hun schuld om de site niet actueel is.
Het is dan niet vreemd, als je een negatieve reactie terug te krijgen, en daar zit je, denk ik, ook niet op te wachten.
Dat de site de laatste tijd vaak achter loopt heeft meerdere oorzaken.
Een van de oorzaken komt door een druk prive leven, waar naast ik de site van AOD probeer te onderhouden, en dat gaat de laatste tijd helaas nog wel eens mis, hoe vervelend ook.

Dit is speciaal voor hen die willen klagen.
Als het je zo irriteert dat de site niet actueel is, waarom bied je dan niet aan er bij te helpen, ipv te klagen?
Dan kan je op een actieve manier helpen om dat te voorkomen.
De site is geheel in HTML geschreven met een stylesheet voor de opmaak van de pagina.
Er wordt gewerkt een aan site in wordpress, maar daar wordpress voor mij nog geheel nieuw is, ben ik helaas nog niet zover, dat de site al online kan.
Let wel, dit moet gebeuren in de weinige tijd die overblijft.
Om de nieuwe site online te krijgen is er helaas nog veel werk te verzetten en voor mij nog veel te leren.
Heb je verstand en/of kennis van wordpress en wil je helpen de site op te bouwen? Laat het me weten, je hulp zou zeer welkom zijn.
En zodra de site onder wordpress actief is zal een van de AOD mensen de mogelijkheid gaan krijgen de informatie te bewerken en te plaatsen, dan zal de site veel meer up to date blijven, daar er dan door meer mensen aan gewerkt kan worden.
Maar tot het zover is, ben ik de enigste die de site bij kan houden, en hoe vervelend ook, ik heb niet altijd de tijd om dat ook te doen.

Bedankt voor het lezen van dit bericht.

Tot slot de link naar mijn email adres, waar je op mag klagen, of je hulp kan aanbieden, om daadwerkelijk iets aan het probleem te doen.
Aan dat laatste heeft AOD meer dan aan het eerste, daar zit de wereld al vol mee, en is ook het makkelijkste, dat begrijp ik.

Mail je klachten naar mij Paul